Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Loppusiivous työmaalle tai kodin remonttiin

Loppusiivous Espoossa tai Helsingin alueella tapahtuu helpoiten kun siitä vastaa kokenut ja luotettava siivousalan ammattilainen, sellainen kuin Espoossa sijaitseva Siivouspalvelu Härkönen. Me tarjoamme alan palvelut, olipa tarpeen sitten remontin loppusiivous tai työmaan loppusiivous. Myös käyttöönottosiivous ja käyttöönottopuhdistus kuuluvat olennaisena osana palveluihimme. Suoritamme niin pienet kuin isommatkin loppusiivoukset tinkimättä laadusta tai työn jäljestä tippaakaan, sillä väärin toteutettu siivous altistaa kohteessa toimivat työntekijät esimerkiksi erilaisille pölyille. Siksi tilan siivoaminen oikeilla menetelmillä on tärkeässä roolissa kun pölyntorjuntaa tehdään nykyaikaisesti – jätä remonttisiivous tai rakennussiivous siis suosiolla osaavalle alan yrityksille.

Loppusiivouksen vaiheet

Käytännössä rakennussiivous koostuu kahdesta osasta, eli työntaikaisesta siivouksesta ja sitä seuraavasta loppusiivouksesta. Työmaalla siis siivotaan jo purkutyövaiheen aikana ja koko rakentamisen ajan – ensimmäinen varsinainen loppusiivous tehdään ennen laitteistojen toimintakokeita ja toinen sitten niiden jälkeen, kuitenkin ennen valmiin tai remontoidun rakennuksen luovuttamista. Näin tilat ovat taatusti puhtaat ja siistit sekä pölystä vapaat, ennen kuin ne otetaan käyttöön loppuasiakkaiden tai asukkaiden toimesta.

Loppusiivous on kaiken kaikkiaan sellainen asia josta ei kannata tinkiä vaan päinvastoin, sen huolellinen toteutus on varsin tärkeää loppukäyttäjiä ajatellen. Jo pelkkä pölyn torjunta ja puhdistus vaativat omanlaistaan erikoisosaamista, jota meidän siivousalan asiantuntijoiltamme löytyy. Ammattilaisen puoleen kääntyminen onkin kaikkein paras ratkaisu kun rakennussiivous, remonttisiivous tai loppusiivous ovat ajankohtaisia tai tarpeen. Me palvelemme Espoon ohella myös Helsingissä tarjoten alan palveluita varmalla otteella kaikille niitä tarvitseville tahoille: rakennus- ja remonttialan yrityksille ynnä muille toimijoille.

Tilaa loppusiivous meiltä

Kun paikat kaipaavat puhdistusta, ota oitis yhteyttä Espoosta käsin toimivaan Siivouspalvelu Härköseen ja kerro meille rohkeasti, minkälaista palvelua voisimme tarjota juuri sinulle. Räätälöidään ja suunnitellaan sitten yhdessä juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva siivouspalvelupaketti, olipa kyse loppusiivouksesta tai jostakin muusta siivouksesta.