Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Muuttosiivous yksityisille ja yrityksille Espoossa ja Helsingin seudulla

Oletko muuttamassa? Mietityttääkö muuttosiivous? Ei huolta, sillä Espoosta käsin toimiva ja luotettavasti palveleva siivousalan ammattilaisyritys Siivouspalvelu Härkönen toteuttaa muuttosiivoukset puolestasi Espoossa ja Helsingin alueella. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä kaikissa muuttoon liittyvissä siivousasioissa. Käytännössä siis huolehdimme sisään- tai ulosmuuton yhteydessä tehtävästä siivouksesta, tai vaikka molemmista!

Säästä aikaa ja energiaa – hanki muuttosiivous

Jos vanha asuntosi tai liiketilasi kaipaa siivousta, mutta sinulla on kädet täynnä muuton suhteen, kutsu avuksesi Siivouspalvelu Härkönen. Tai jos uusi asukas tai liiketila on yllättäen ruokottomassa kunnossa edellisen käyttäjän jäljiltä, kutsu avuksesi Siivouspalvelu Härkönen. Me pistämme hihat heilumaan ja siivoamme huolellisesti niin vanhan kuin uudenkin asunnon tai kiinteistön. Myös asunnon myyntiä ja mahdollisia myyntikuvia ajatellen kannattaa asianmukainen siivous hoitaa ajoissa kuntoon.

Härkönen tarjoaa kokonaisvaltaiset muuttosiivoukset

Meiltä hankittava muuttosiivous pitää sisällään kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta asunto tai kiinteistö on valmis luovutettavaksi tai käyttöön otettavaksi. Pesemme keittiöt, kylpyhuoneet, mahdollisen saunan, komerot ynnä muut huolellisesti ja tarkasti käyttäen oikein valittuja pesuaineita ja -välineitä laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Keittiössä puhdistamme kaapit, pyyhimme ovet, puhdistamme liesituulettimet ja lieden, uunin sekä jääkaapin/pakastimen, lisäksi pesemme tiskialtaan ja siivoamme roskakaapin perusteellisesti. Tämän jälkeen suoritetaan vielä lattian imurointi ja pyyhintä.

Vesassa ja kylpyhuoneessa pesemme seinäkaakelit, pyyhimme kylpyhuonekalusteet, pesemme desinfioivaa pesuainetta käyttäen vessanpöntön ja lavuaarin sekä puhdistamme lattian. Myös mahdollisen saunan pesu lauteineen kuuluu palveluihimme.

Puhdistamme myös kaikki kaapit ja komerot, pyyhimme ovet. Tarvittaessa pesemme puhdistamme kaihtimet ja pesemme ikkunat. Pyyhimme jalkalistat ja pesemme lattiat.

Hanki muuttosiivous meiltä

Kuten huomaat, palvelumme on kokonaisvaltaista ja toteutamme muuttosiivoukset sekä yksityisille että yrityksille viimeistä piirtoa myöten tinkimättä tippaakaan puhtaudesta tai työn laadusta. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää Siivouspalvelu Härkösen monipuolisista ja asiakaslähtöisistä palveluista!