Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Ikkunanpesu Espoo - Ikkunanpesut myös henkilönostimella

Siivouspalvelu Härkönen Oy puhdistaa yksityisten ja yritysten ikkunat koko Espoon alueella sekä PK-seudulla. Ikkunanpesu onnistuu myös korkeammissakin paikoissa, sillä käytössämme on henkilönostin.

Vahvaa kokemusta löytyy monenlaisista lasipintojen ja ikkunoiden puhdistuksista. Ikkunanpesut hoidetaan kohteessa kuin kohteessa aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Siivouspalvelu Härkönen Oy:n ikkunanpesu on varma valinta!

Harkitsetko ikkunanpesun ulkoistamista siivousfirmalle? Kun valitset Siivouspalvelu Härkönen Oy:n, teet varmasti järkevän päätöksen! Tarjoamme käyttöösi ammattitaitoisen ikkunanpesutiimin, joka on puhdistanut erilaisia lasipintoja jo vuosien ajan.

Erityisen kannattavaa on ottaa ikkunanpesu toimistosiivouksen yhteyteen, jolloin huolehdimme koko toimitilasi siisteydestä yhtenä kokonaisuutena.

Olemme myös erikoistuneet ekologiseen ikkunanpesuun. Käytössämme on ympäristöystävälliset pesuaineet sekä -välineet ja noudatamme ekologisia arvoja myös pesutekniikoissa. Erityistä huolellisuutta noudatamme veden kulutuksen suhteen. Yksi ekologisen siivouksen peruspilari on optimaalinen veden käyttäminen, joka säästää ympäristön lisäksi myös kustannuksia. Tuloksena on laadusta tinkimätön lopputulos, luontoystävällisesti ja asiakkaan varoja säästäen.

Ikkunanpesut henkilönostimella

Hyvin usein pestävät ikkunat sijaitsevat sen verran korkealla, että emme pääse niihin käsiksi edes jatkovarren kanssa. Tällöin otamme käyttöön henkilönostimen, jonka avulla pystymme puhdistamaan ikkunat ja muut lasipinnat korkealtakin.

Teemme mm. seuraavia ikkunanpesuja henkilönostimella:

  • Rakennusten lasiset julkisivupinnat
  • Ikkunat yli 10 metrin korkeudella
  • Kattoikkunat

Kiinnostuitko Siivouspalvelu Härkönen Oy:n ikkunanpesuista? Ota yhteyttä, tilaa ikkunanpesu ja kohta ikkunasi jo säihkyvät.  

KILPAILUTA ikkunoidesi pesu - TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse