Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Näyteikkunoiden pesu Espoo - Pidä näyteikkunat puhtaina vuoden ympäri

Kirkkailla ikkunoilla on helppoa erottua kilpailijoista! Jos haluat houkutella enemmän asiakkaita liikkeeseesi, kannatta aloittaa puhtaista näyteikkunoista! Näyteikkunoiden pesu on edullinen tapa panostaa omaan brändiin.

Olemme nähneet puhtaiden näyteikkunoiden vaikutukset lukemattoman monia kertoja: puhtaat ikkunat vaikuttavat suoraan asiakkaiden ja myynnin määrään. Näyteikkunoiden pesu onkin erinomaisen helppo tapa tehostaa omaa toimintaa. Ja kannattaa myös muistaa se, että näyteikkunoiden puhtaudesta kannattaa huolehtia ympäri vuoden.

Näyteikkunoiden pesu on edullista

Näyteikkunoiden peseminen on paljon nopeampaa kuin vaikkapa toimitilan ikkunoiden. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että näyteikkunat pestään tyypillisesti vain ulkopuolelta. Toimiston ikkunathan avataan, jolloin pestäviä ikkunapintoja on 4 kappaletta, mutta näyteikkunoiden kohdalla pintoja on vain yksi. Sisäpuolelta näyteikkunat pestään tyypillisesti 1-2 kertaa vuodessa.

Keskusta-alueilla on suositeltavaa, että näyteikkunat pestään vähintään 2 viikon välein. Keskustan ilmassa leijailee valtava määrä pölyä, kuraa ja nokea, jotka nopeasti tummentavat ja likaavat liiketilasi näyteikkunat.

Tilaa liiketilaasi näyteikkunoiden pesu ja Siivouspalvelu Härkönen Oy huolehtii ikkunoidesi siisteydestä. 

Palaa ikkunanpesut-sivulle.

Kirkkaat näyteikkunat nopeasti - TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse