Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Muuttosiivous Espoo - yrityksille ja yksityisille

Oletko muuttamassa? Onko yrityksesi vaihtamassa toimitilojaan?

Muuttaminen on melko rasittavaa ja yleensä aikaa vievää puuhaa. Sen lisäksi, että tavarat pitää pakata huolellisesti ja kuljettaa paikasta toiseen, jää muutosta yleensä jäljelle melkoinen sotku. Kun tilaat siivouspalvelun hoitamaan muuttosiivouksen puolestasi, säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea hermojasi. Turha stressata, kun joku muukin voi hoitaa siivouksen puolestasi nopeasti ja huolellisesti.

Siivouspalvelu Härkönen Oy on Espoon, Helsingin ja Vantaan seuduilla pitkään toiminut siivousalan ammattilainen. Yrityksemme henkilökunta on hyvin koulutettua ja tuntee alan parhaat työmenetelmät, välineet ja puhdistusaineet erinomaisesti. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu tehokas työ reippaalla asenteella: siivoamme kohteen kuin kohteen huolellisesti ja hymyssä suin.

Muuttosiivous yritykselle joustavasti ja tehokkaasti

Kun yrityksesi vaihtaa toimitilojaan, tarvitset jonkun korjaamaan muuton aiheuttaman sotkun. Muutossa vanhaan liiketilaan jää usein pölyä, likaa ja roskia. Työpaikan henkilökuntaa voi pyytää auttamaan tilojen siistimisessä, mutta harvassa yrityksessä siihen on aikaa tai halua. Yksinkertaisesti sanottuna, työntekijöiden aika on huomattavasti tehokkaammin käytetty, kun he tekevät ammattinsa mukaisia töitä. Tämän takia useimmissa tapauksissa on kaikkein järkevintä ulkoista yrityksen muuttosiivous.

Siivouspalvelu Härkönen Oy hoitaa muuttosiivoukset yrityksille ripeästi joko virka-aikana, illalla tai viikonloppuna. Tavoitteemme on toimia tehokkaasti niin, ettemme häiritsisi yrityksenne päivittäistä työtä. Yrityksen muuttosiivousta suunniteltaessa sovimme yhteisistä aikatauluista sekä yrityksenne henkilökunnan että muuttofirman kanssa. Hyvällä suunnittelulla muutto ja siivous hoituvat sujuvasti ja ajallaan.

Vuokra-asunnon muuttosiivous – kiireisen muuttajan pelastus

Vanhan asunnon vuokrasopimus katkeaa kuun viimeinen päivä, mutta uuden asunnon sopimus alkaa vasta kuun ensimmäinen päivä. Et halunnut maksaa kahden asunnon vuokraa, joten päätit hoitaa muuton yhdessä päivässä kuun vaihteessa. Tavarat on pakattu, mutta tiukka aikataulu ahdistaa. Kuulostaako tutulta?

Kun muutto täytyy hoitaa nopeasti pois alta, suosittelemme vuokra-asunnon muuttosiivouksen tilaamista. Säästät valtavasti aikaa, kun voit lähteä tavaroinesi vanhalta asunnolta ja jättää siivouksen ammattilaisten hoidettavaksi. Sinun ei tarvitse huolehtia asunnon omistajalta saatavasta palautteesta, koska vanha koti on siivottu varmasti priimakuntoon. Siivouspalvelu Härkönen Oy:n luotettavat siivoustyöntekijät laittavat vanhan asunnon kuntoon sillä välin, kun olet viemässä tavaroita pois. Muuttosiivouksen jälkeen voit vain tulla tarkistamaan, että kaikki on kunnossa. Lupaamme, ettet pety!

Vuokra-asunnon muuttosiivoukseen voidaan tarvittaessa sisällyttää myös ikkunanpesut.

Kysy tarjousta kodin tai liiketilojen muuttosiivoukselle!

Kun muutto on edessä, kannattaa kysyä tarjousta edulliselle siivouspalvelulle. Siivouspalvelu Härkönen Oy palvelee Espoon, Helsingin ja Vantaan seudulla muuttosiivousten lisäksi kaikissa kotien ja yritysten siivoustarpeissa. Ota yhteyttä!

Tilaa meiltä muuttosiivous kätevästi lomakkeella

Sähköpostitse
Tekstiviestitse