Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Rakennuksen loppusiivous Espoo

Siivousapua rakennusliikkeille ja remontoijille

Muiden siivouspalveluiden ohella teemme myös rakennusten loppusiivouksia pääkaupunkiseudulla. Saat Siivouspalvelu Härkönen Oy:ltä ammattitaitoiset ja kokeneet rakennussiivoojat käyttöösi lyhyelläkin varoitusajalla Espoon, Helsingin ja vantaan seuduille. Palvelemme niin yksityisiä rakennuttajia kuin rakennusliikkeitäkin pienissä ja suurissa siivousurakoissa.

Siivoustyöntekijämme ovat saaneet tarkan koulutuksen sekä siivoustyöhön että rakennustyömaan turvallisuusmääräyksiin. Työntekijöillämme on asianmukaiset turvavarusteet ja osaaminen toimia omasta ja muiden turvallisuudesta huolehtien. Rakennuksen loppusiivouksen, eli käyttöönottosiivouksen, tavoitteena on saada rakennus käyttökuntoon urakkamme jälkeen.

Käytännössä loppusiivous voi tarkoittaa esimerkiksi:

  • Rakennusjätteiden/roskien poisvientiä
  • Pintojen siivoamista liasta ja pölystä
  • Lattioiden imurointia ja pesua
  • Ikkunoiden pesua

Kun rakennetaan, roskia, likaa ja pölyä kertyy väkisinkin paljon. Vaikka rakennussiivoojat olisivat huhkineet siivoustyössä päivittäin, on käyttöönottosiivoukselle silti yleensä aina tarvetta. Rakennuksen loppusiivouksen tarkoituksena on, ettei sen jälkeen siivottuun tilaan mentäisi enää työskentelemään.

Siivouksessa kaikki roskat viedään pois, lattiat imuroidaan ja pestään ja tasot, seinät sekä kalusteet pyyhitään huolellisesti. Perussiivouksen jälkeen pinnoille laskeutunut hieno rakennuspöly pyyhitään vielä kerran erikseen kaikilta pinnoilta ja tasoilta. Tämän jälkeen asunto tai liiketila on käyttövalmis.

Remontin loppusiivous

Olet saanut remontin valmiiksi onnistuneesti, mutta jäljelle on jäänyt valtava sotku? Eivätkö remonttirojun poisvienti ja remonttisiivous kuuluneetkaan sopimukseen?

Siivouspalvelu Härkönen Oy työskentelee myös remonttikohteissa. Palvelemme sekä yksityisiä remontoijia että remonttiliikkeitä Espoossa sekä lähikunnissa. Remontin loppusiivoukseen voidaan sisällyttää mm. roskien siivous ja poisvienti, pintojen imurointi ja pyyhintä sekä tarvittaessa ikkunoiden pesu. Remonttisiivous suunnitellaan aina kohteen mukaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Kun remonttiyrityksesi ei ehdi hoitaa loppusiivousta, tai olet yksityinen remontoija ja tarvitset nopeaa siivousapua, käänny puoleemme.

Helpota urakkaasi ja tilaa siivouspalvelu ammattilaiselta

Siivouspalvelumme ammattilaisilla on vankka kokemus rakennuksilla ja remonttikohteissa työskentelystä. Hoidamme rivakasti niin rakennusten kuin remonttienkin loppusiivoukset Espoossa ja lähiseudulla.

Mikäli rakennusliikkeesi etsii yhteistyökumppania hoitamaan rakennusten loppusiivoukset tai olet yksityinen rakennuttaja ja kaipaat apua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Siivouspalvelu Härkönen Oy räätälöi edullisen siivoussopimuksen toiveidesi mukaan!

Tilaa loppusiivous rakennusprojektiisi meiltä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse