Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Lattian vahaus Espoo ja Helsinki

Säännöllinen lattian vahaus on järkevä panostus tulevaisuuteen. Säästät selvää rahaa, kun lattiapintasi peruspestään ja vahataan säännöllisesti.

Ammattitaitoisesti vahatut lattiat kestävät pidempään, jolloin säästät ylläpitokustannuksissa. Kenkien mukana sisälle tuleva kura, lika ja hiekka kuormittavat lattiapintoja merkittävästi ja vaurioittavat lattioita pahastikin. Mikäli lattian vahaus hoidetaan asianmukaisesti, yrityksesi lattiat pysyvät pitempään kunnossa ja korjauksia sekä huoltotoimenpiteitä tarvitaan harvemmin.

Asianmukaisesti vahattujen lattioiden puhtaanapito on nopeampaa ja tehokkaampaa. Asiakas säästää selvää rahaa toimitilansa siivouskustannuksissa, jos tilan lattiat ovat hyvässä kunnossa. Lattioiden puhdistaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa: lika, hiekka, tahrat ja muut jäljet lähtevät vahatusta lattiasta tehokkaasti irti.

Härkösen lattian vahaus sisältää lattioiden peruspesun

Vaikka usein puhutaankin pelkästä lattian vahauksesta, vahauspalvelumme sisältää myös lattian pesun. Lattian peruspesu tehdään, jotta vahaus voidaan tehdä puhtaaseen lattiaan. Näin lattian vahauksesta tulee laadukkaampi ja se kestää pidempään.

Härkönen tekee lattioiden vahaukset useimmille lattiamateriaaleille

Meiltä onnistuu lattian vahaus käytännössä mille tahansa pintamateriaalille. Teemme mm.

  • Muovilattia
  • Linoleumlattia
  • Parkettilattia
  • Kivilattia
  • Marmorilattia
  • Lankkulattia

Jokainen lattiamateriaali vaatii erikoisosaamista. Eri lattiamateriaaleille on omat vahaus- ja kiillotusaineet sekä vahaustekniikat. Siivouspalvelu Härkönen Oy tekee lattian vahaukset luotettavasti ja ammattitaidolla Espoossa sekä koko PK-seudulla. 

KILPAILUTA TOIMISTOSI lattioiden vahaus - TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse