Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Yrityssiivous Espoossa ja Helsinki

Etsitkö luotettavaa siivousliikettä huolehtimaan toimitilojesi siisteydestä? Vai tarvitsetko siivouspalveluja taloyhtiön tarpeisiin? Nyt on sopiva aika ulkoistaa yrityssiivous.

Siistit tilat vaikuttavat yrityksen tai taloyhtiön yleisilmeeseen ja viihtyvyyteen. Niissä on kiva työskennellä, asustaa, vierailla ja tehdä ostoksia. Kun jätät yrityssiivouksen ammattilaiselle, varmistut siitä, että tilasi ovat edustuskunnossa 24/7. Mikä parasta, voit itse keskittyä ydinosaamiseesi.

Siivouspalvelu Härkönen suorittaa yrityssiivoukset luotettavasti Espoossa ja lähikunnissa. Siivoamme kaikenlaiset tilat, kuten toimistot, liiketilat ja rappukäytävät vuosien kokemuksella. Tuotantotilojen ja puhdastilojen siivous ovat erikoisosaamistamme. 

Siivoamme esimerkiksi

Tilaa siivouspalvelut yrityksellesi jo tänään – ota yhteyttä suoraan lomakkeella tai soita!

Yrityssiivoukset

Yrityssiivous räätälöidään aina yksilöllisesti, kohteen mukaan. Voit tilata siivouspalvelun helposti vaikka kertaluonteisena siivouksena tai sopia säännöllisistä ylläpitosiivouksista. Suunnittelemme siivousajan ja muut yksityiskohdat yhdessä niin, ettei siivoustyö häiritse yritystoimintaasi tai aiheuta keskeytyksiä.

Yrityssiivous voi sisältää mm.

Yrityssiivousten palvelumaksu perustuu joko kuukausittaiseen kiinteään sopimushintaan tai sovittaessa suoritusperusteiseen hintaan. Kertaluontoiset perussiivoustyöt tehdään sopimuksen mukaan urakka- tai tuntilaskutuksena.

Sopimussiivous

Sopimussiivous on hyvä vaihtoehto silloin, kun yrityksesi tarvitsee säännöllistä siivouspalvelua tai kyseessä on taloyhtiö. Sopimussiivouksesta laskutetaan kiinteään kuukausihintaan. Siivouksen laajuudesta ja ylläpitosiivousten rytmistä sovitaan aina tilaajan kanssa etukäteen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva siivouspaketti yhdessä. Varaa aika ilmaiseen arviointiin helposti lomakkeella tai soita meille!

Kilpailuta yrityksesi siivous - Tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse