Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Kotisiivous Espoo

Tarvitsetko apua siivoukseen vai kaipaatko pientä luksusta arkeen? Eikö olisikin ihanaa, kun koti olisi aina tiptop-kunnossa?

Puhdas ja raikas koti on viihtyisä. Siellä on kiva viettää aikaa niin itsekseen kuin perheen ja ystävien kanssa – eikä yllätysvieraiden tuloa tarvitse stressata! Siivouspalvelun avulla säästät voimia, aikaa ja voit keskittyä rauhassa omiin juttuihisi.

Siivouspalvelu Härkönen Oy huolehtii kotisi siivouksesta. Kaipasit apua sitten imurointiin, pölyjen pyyhkimiseen tai ikkunoiden pesuun, niin meiltä onnistuu. Siivouspalvelun laajuudesta voidaan sopia aina tapauskohtaisesti, tarpeidesi mukaan. Toimimme pääasiassa Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Kotisi siivouksesta huolehtii aina sama tuttu siivooja, joten asioiminen kanssamme on helppoa ja turvallista. Kaikki työntekijämme ovat suomalaisia ja puhuvat suomea. Panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun ja pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin. Usein kuulumisia tuleekin vaihdettua siivouksen ohella puolin ja toisin.

Muistathan, että siivouspalveluistamme saat myös kotitalousvähennystä. Tämä etu kannattaa hyödyntää! Lisätietoja löydät esimerkiksi Verohallinnon sivuilta.

Tilaa kotisiivous jo tänään – jätä yhteystietosi lomakkeella tai soita meille!

Kotisiivoukseen kuuluu mm.

  • Lattioiden imurointi ja kosteapyyhintä
  • Keittiön siivous
  • Pesutilojen siivous
  • Wc:n pesu
  • Suihku- ja saunatilojen pesu
  • Pölyjen ja tahrojen pyyhintä

Siivouspalvelu voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeidesi ja kohteen mukaan. Kotisiivous on saatavilla joko kertasiivouksena tai säännöllisenä sopimussiivouksena, jolla on kiinteä kuukausihinta. Sopimussiivous on kätevä vaihtoehto asiakkaille, jotka tarvitsevat siivouspalveluja säännöllisesti.

Hoidamme myös suursiivoukset esimerkiksi sukujuhlia, ylioppilasjuhlia, joulujuhlia tai vaikka kastetilaisuutta varten.

Katso esimerkki palvelusopimuksesta tästä tai tulosta se itsellesi.

Kodin ikkunat puhtaaksi

Puhtaat ikkunat kirkastavat koko kodin. Ikkunat on hyvä pestä kunnolla kerran tai pari vuodessa. Yleensä ikkunanpesu ajoitetaan keväälle, kun pöly ja lika alkavat pistää silmään auringonvalossa. Leuto kevätsää sopiikin pesulle parhaiten. Puhdistus onnistuu meiltä kuitenkin mainiosti vaikka vuoden ympäri!

Siivouspalvelu Härkönen Oy puhdistaa sekä yksityiskotien että yritysten ikkunat vuosien kokemuksella. Käytämme puhdistuksessa ainoastaan laadukkaimpia, ympäristöystävällisiä pesuaineita. Palvelemme joustavasti Espoossa ja lähikunnissa.

Kun tilaat ikkunanpesun meiltä, säästyt itse isolta vaivalta ja turhalta kurottelulta. Saat kauniin kirkkaat ikkunat vaivattomasti ja nopeasti. Ikkunanpesu voidaan suorittaa myös esimerkiksi muuttosiivouksen yhteydessä. 

Koti puhtaaksi helposti- TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse