Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Sopimussiivous Espoossa ja Helsingin alueella

Jätä sopimussiivous ammattilaisen huoleksi, sillä Espoosta käsin toimiva Siivouspalvelu Härkönen on alan luotettava asiantuntija. Laadukkaat siivousalan palvelumme ovat hyödynnettävissä Espoon ohella myös Helsingin alueella ja lähiseuduilla. Toteutamme sopimussiivoukset säännöllisesti toistuvina ylläpitosiivouksina, esimerkiksi jatkuvana siivouksena yksityisille kotitalouksille – yrityksille tarjolla taas on jatkuva yrityssiivous. Laadimme mielellämme pidemmätkin sopimussiivoukset asiakkaidemme kanssa, ja luotettavana yrityksenä olemme valmiina huolehtimaan kotisi tai liiketilasi siisteydestä ja puhtaudesta juuri niin pitkäkestoisesti kuin vain itse haluat.

Sopimussiivoukset asiakkaan tarpeiden mukaan

Kun sopimussiivousta lähdetään laatimaan asiakkaan kanssa, haluamme todella sitoutua omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu on korkeatasoista ja että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan ajallaan – huolehdimme kaikista siivouskohteistamme tarkasti ja ammattitaidolla. Kartoitamme alussa tilanteesi yksityiskohtaisesti ja rakennamme sopimussiivousta koskevan palvelukokonaisuuden sitten sen pohjalta niin, että se vastaa kaikkiin tarpeisiin. Haluamme sitoutua huolehtimaan puhtaudesta pitkäjänteisesti Espoon seudulla ja Helsingin alueella sekä näiden lähialueilla.

Molemmat mukana: ylläpito- ja perussiivous

Joka päivä toistuva siivous, viikkosiivous tai kuukausittainen siivous – säännöllisyys voidaan määritellä sen mukaan, millaista puhtaustasoa, raikkautta ja hygieniaa siivottavat tilat vaativat. Ylläpitosiivous ja perussiivous kuuluvat kumpainenkin sopimussiivouksen pariin, tarkemmat yksityiskohdat ja toistuvuus kuitenkin määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen voit jättää kotisi tai liiketilasi puhtaudesta huolehtimisen meidän vastuullemme ja voit itse käyttää aikaasi muuhunkin kuin imurin tai mopin varressa huhkimiseen hiki hatussa.

Tilaa meiltä kokonaisvaltainen sopimussiivous

Ota yhteyttä Espoossa sijaitsevaan Siivouspalvelu Härköseen kun haluat pitää kotisi tai liiketilasi puhtaana ilman turhaa vaivannäköä – me huolehdimme kaikesta siivoukseen liittyvästä puolestasi! Luotettavat siivousalan ammattilaisemme tulevat säännöllisesti sovittuna ajankohtina siivoamaan ja pesemään pois lian, pölyn ja tahrat. Samalla sisäilman laatu paranee ja tilassa on muutenkin mukavampaa olla, kun pölykoirat eivät enää vilistä nurkissa tai sohvien alla. Kysy lisää!

Kilpailuta toimistosi siivous - tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse