Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Suursiivous Espoossa ja Helsingin alueella

Olisiko se taas suursiivouksen aika? Ehkä kevätsiivous tai joulusiivous pitäisi suorittaa, mutta aikaa tai jaksamista siihen ei ole, tai terveys ei anna myöden? Tällöin Espoosta käsin toimiva Siivouspalvelu Härkönen rientää apuun: me hoidamme ammattitaidolla suursiivoukset sekä keväisin ja jouluisin että myös kaikkina muina ajankohtina perusteellisesti Espoon seudulla ja Helsingin alueella.

Perusteellista puhtautta

Suursiivous on yhtä kuin perusteellinen siivous, eli sen yhteydessä siivotaan ja puhdistetaan kaikki paikat ”lattiasta kattoon” tinkimättä tuumaakaan työn laadusta tai lopputuloksen puhtaudesta. Se onkin erinomainen keino saattaa koti juhlakuntoon tai muuten vain perusteellisen siistiksi kätevästi kerralla. Toki suursiivous voidaan yhtä hyvin suorittaa myös yrityksen kiinteistössä tai liiketilassa, sillä perusteellinen siivous voidaan tehdä sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Perusteelliset pesut vahvalla ammattitaidolla

Peruspesut suoritetaan aina asiantuntevien, luotettavien ja kokeneiden siivousalan ammattilaistemme toimesta. Tavoitteena on puhdistaa lattiat, pinnat ja pöytätasot sekä seinät ja katot kaikkein pinttyneimmästäkin liasta tehokkaasti, mutta pintoja vahingoittamatta. Tässä apuna on luja ammattitaito, jonka ansiosta siivoojamme osaavat valita juuri oikeat menetelmät ja pesuvälineet yksilöllisesti kuhunkin tahraan ja likaan.

Hyvä ja suositeltu sykli suursiivouksille on 2-4 kertaa vuodessa, vähintään kuitenkin kahdesti. Tämän säännöllisyyden ansiosta asunnon tai kiinteistön siisteyttä on helpompi pitää yllä myös jatkossa, joko sopimussiivouksen tai sitten ylläpitosiivouksen merkeissä. Palveluvalikoimastamme löydät molemmat edellä mainitut vaihtoehdot, jotka ovat luonnollisesti räätälöitävissä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Anna Härkösen toteuttaa suursiivous luonasi

Älä siis suotta rasita itseäsi tai haaskaa aikaasi mopin varressa. Ota empimättä yhteyttä Siivouspalvelu Härköseen kun kotisi tai liiketilasi on perusteellisen suursiivouksen tarpeessa, niin me riennämme apuun ja siivoamme paikat perusteellisesti puhtaaksi. Suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä juuri sellainen siivousratkaisu kuin itse tarvitset, ja loput voit jättää hyvillä mielin meidän huoleksemme.

Kilpailuta toimistosi siivous - tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse