Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Ylläpitosiivousta yksityisille ja yrityksille Espoossa

Espoosta käsin palveleva Siivouspalvelu Härkönen tarjoaa ammattitaitoista ylläpitosiivousta yksityisille ja yrityksille Espoon ohella myös Helsingissä. Ylläpitosiivous on luonteeltaan säännöllisesti jatkuva siivous, esimerkiksi viikkosiivous. Ylläpitosiivouksesta voidaan laatia myös pidempikestoinen sopimussiivous, joka varmistaa kotisi tai toimitilasi siisteyden ja puhtauden jatkuvasti. Kun luotettavat asiantuntijat huolehtivat siivouksesta, lopputuloksesta tulee erinomainen – voimme räätälöidä juuri sinulle parhaiten sopivan siivouspaketin tarvittavine toimenpiteineen.

Laadukkaat välineet ja vahva osaaminen

Koska siivousalan asiantuntijoillamme on huomattavaa kokemusta lian poistamisesta, osaavat he käyttää juuri oikeita menetelmiä kunkin tahra- ja likatyypin puhdistamiseksi. Niin ikään tärkeää on tunnistaa myös pintamateriaali lian alta, jotta pintaan ei aiheudu minkäänlaisia kosteudesta tai hankaamisesta syntyviä vahinkoja. Myös sopivalla puhdistusaineella ja sen määrällä on väliä.

Palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan

Ylläpitosiivous voidaan toteuttaa juuri sellaisella syklillä kuin haluat. Päivittäin, viikoittain tai harvimmillaan kuukausittain, vaikka suositeltu toistuvuus olisi vähintään viikoittain. Toistumistiheys tosin riippuu pitkälti tilan käyttötarkoituksesta ja toivotusta puhtaustasosta. Varsinaisten ylläpitosiivouskertojen väleissä voi olla vielä erikseen väli- ja tarkastussiivouksia, joiden yhteydessä tehdään tilojen toimivuuden ja sovitun puhtaustason varmistavia siivoustoimenpiteitä.

Jatkuva siivous (tai sopimussiivous) ovat suositeltavia etenkin yrityksille ja yhtiöille, joilla puhdas liiketila toimii myös käyntikorttina asiakkaiden suuntaan. Kun tahrat ja pölyt pidetään pois säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen avulla, parantaa se samalla huomattavasti asiakkaiden viihtyvyyttä. Myös mahdolliset hygieniavaatimukset otetaan luonnollisesti huomioon ylläpitosiivousta suunnitellessa ja toteutettaessa asiakkaan tiloissa. Esimerkiksi elintarvikealalla toimivat yritykset vaativat erilaista lähestymistapaa kuin vaikkapa vaatemyymälä tai avokonttori – Siivouspalvelu Härkönen hallitsee kuitenkin kaikenlaisten tilojen siivouksen juuri oikeilla menetelmillä.

Ylläpitosiivousta luotettavasti

Yksi yrityksemme tärkeistä arvoista on luotettavuus: siivoojamme tulevat paikalle sovittuina aikoina ja tekevät sovitut siivoustoimenpiteet tinkimättä työn laadusta. Ota siis yhteyttä meihin ja tiedustele lisää laadukkaasta ylläpitosiivouksesta Espoon ja Helsingin alueella.

Kilpailuta toimistosi siivous - tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse