Meiltä saat monipuoliset ja asiantuntevat siivouspalvelut! Soita meille: 044 077 7884.

Perussiivous Espoossa ja Helsingissä

Espoosta käsin toimiva Siivouspalvelu Härkönen tarjoaa monipuolista siivousalan palvelua Espoossa ja Helsingissä sekä näiden lähialueilla. Perussiivous kuuluu oleellisena osana palveluvalikoimaamme, aivan kuten suursiivous, joulusiivous ja kevätsiivouskin. Suoritamme peruspesut aina laadusta ja työn jäljestä tinkimättä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua puhtauden ja raikkauden merkeissä.

Perusteellinen siivous kotiin tai toimistolle

Perussiivous – tehtiin se sitten kevään kynnyksellä tai ennen joulua – on perusteellisesti suoritettavaa siivousta. Perussiivoukseen voivat sisältyä muun muassa lattian läpikotainen peruspesu sisältäen vahanpoiston ja uuden vahauksen, ja voipa myös lattian kiillotus kuulua mukaan pakettiin asiakkaan niin halutessa. Samassa yhteydessä on mahdollista suorittaa myös esimerkiksi ikkunoiden pesu, yläpölyjen poistaminen sekä komeroiden, kaappien, kalusteiden ja ovien huolellinen pesu. 

Härköseltä peruspesut vahvalla ammattitaidolla

Siivousalan ammattilaisten toteuttaman peruspesun avulla tilaan saadaan varmasti puhtaat pinnat ja vahauksen ansiosta kulutusta kestävä, tyylikäs ja lattian omaa pintamateriaalia suojaava vahapinta. Vähempään ei kannata tyytyäkään, mutta kun työstä vastaa kokenut ja asiantunteva Siivouspalvelu Härkönen, saat taatusti rahoillesi vastinetta puhtauttaan kiiltelevien pintojen ja raikkaan sisäilman muodossa. Me emme jätä mitään puolitiehen vaan puhdistamme paikat kuntoon viimeistä piirtoa myöten.

Perussiivous käsi kädessä ylläpitosiivouksen kanssa

Perussiivous tukee ylläpitosiivousta, joka ei yksin riitä huolehtimaan riittävästä puhtaudesta – perussiivouksen yhteydessä erinäiset toimenpiteet tehdään paljon perusteellisemmin, kuitenkin säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi ylläpitosiivous voi tapahtua viikoittain, mutta niitä tukeva perussiivous voidaan suorittaa vaikkapa 2-4 kertaa vuodessa. Näin varmistetaan hyvä puhtaustaso sekä laadukas ja terveellinen sisäilma – ja samalla myös lattia saa kaivattua huomiota kokonaisvaltaisen vahauksen muodossa.

Tilaa perussiivous Siivouspalvelu Härköseltä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää perussiivouksesta tai jostakin muusta siivouspalvelustamme. Luotettavat siivousalan ammattilaisemme hoitavat vaativatkin siivoukset ajallaan ja sovittuja menetelmiä noudattaen, sijaitsitpa sitten Espoossa, Helsingissä tai jossakin näiden naapurikaupunkien alueella. Me olemme valmiina puhdistamaan paikat!

Kilpailuta toimistosi siivous - tilaa ilmainen arviokäynti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse